K

Ridetur under midnattssola - Turridning på Islandshest i Lofoten

Adresse: Hov Tore Hjortsvei 471, 8314 Gimsøysand Dato: Mandag 1 mai 2017 - fredag 1 sep 2017 Vis kart

Adresse: Hov Tore Hjortsvei 471, 8314 Gimsøysand

Magisk lys fra hesteryggen. Hov ligger på yttersiden av Lofoten vendt mot nord og midnattssola. Fra 24. mai til 30. juli tilbyr vi rideturer på natten under det magiske lyset fra midnattssola. Vi opplever vakkert landskap fra hesteryggen.

Hov ligger på yttersiden av Lofoten vendt mot nord og midnattssola. Fra 24. mai til 15. august tilbyr vi rideturer på natten under det magiske lyset fra midnattssola. Vi rir på hvite strender og opplever vakkert landskap fra hesteryggen. På de fleste turene ser vi havørn og flere andre sjøfugl. VI kan også se spekkhuggere om vi er heldige. Det er noe spesielt med å være ute i naturen ved midnatt, noe magisk. Vi besøker Hovshula hvor vi får servert varm drikke ved midnatt før vi rir hjem til gården.

Når: mai-august. Kl 23.00 til 01.00
Hvem: Nybegynnere og øvede, enkeltpersoner og grupper.
Pris: 950,- per/pers.
Min 2 deltakere.
Varighet: ca 2 timer.

Våre vilkår og betingelser: http://hovhestegard.no/vilkar-og-betingelser/

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktivitet

Rom

Lofoten Links Lodges - rom

Avstand: 0 meter
Vi tilbyr overnatting i høystandards hytter vakkert plassert ved stranden på Hov ca 1 km fra golfbanen, samt i enklere leiligheter på selve golfbanen.
Hytter

Lofoten Links, Hytte

Avstand: 0 meter
Hytte for 4 personer, et soverom stue, kjøkkenkrok og bad. Ligger 40 meter fra klubbhuset og Tee 1. Med nydelig utsikt over golfbanen og havet. Mulighet for å parkere helt inn til hoveddør. Stor terasse med utsikt.
Leiligheter

Lofoten Links, Leiligheter

Avstand: 0 meter
Lyse og trivelige rom. God standard og meget gode senger. Eget bad m/dusj og toalett. Kjøkkenbenk med komfyr og kjøleskap. Ligger midt på selve golfanlegget. Stor terasse med stor plen (green) like utenfor døren.